Multicom Wireless GPS –
Positionsdata för säkerhets skull

Multicom Wireless GPS ger dig det bästa våra trådlösa larmöverföringstjänster har att erbjuda och lägger därtill på positioneringsdata vilket ger dig löpande kontroll över var det larmade objektet befinner sig.

Tjänsten är avsedd för företag och organisationer med krav på säkerhet och kvalitet för sina mobila larmobjekt där fungerande kommunikation med larmcentralen är av yttersta vikt. Förbindelsen är övervakad vilket innebär att om den av någon orsak bryts får larmcentralen direkt ett meddelande.

Tjänsten finns i två versioner som är anpassade till olika kunders krav på säkerhetsnivå.

funktioner förwl10Gwl60G
KommunikationsavbrottInom 10 min Inom 60 min
Larmöverföringstid1-5 sek1-5 sek
Antal larmbesked188
SabotageskyddJaJa
Tillval:
Trådlös dataöverföring10-100 kbps10-100 kbps
Löpande positionsdataVarannan minutVar 10:e minut

1Brytande/slutande ingångar

Hantering av larm och data

Larm kan gå till en avtalad larmcentral eller så kan du själv hantera dem i Multicom Live eller i ett anslutet system för t.ex. transportlogistik.  Utan en aktiv övervakning vet du inte om din larmförbindelse fungerar och i värsta fall kan det gå månader innan ett fel upptäcks.

Integration med andra system

Det finns möjlighet att integrera din Multicom Wireless GPS-tjänst till de applikationer eller system du har behov av att skicka information till och från. Det kan till exempel röra sig om larmmottagarapplikationer eller ett logistik- och transportledningssystem.

Säkerhet på dina villkor

Beroende på dina behov finns olika grader av säkerhetsfunktioner såsom IP-filtrering och autentisering. Du har även möjlighet att välja tjänsten med fasta publika IP-adresser vilket gör att du kan reglera mellan vilka IP-adresser en enhet får ta emot och sända trafik (fungerar i praktiken som en brandvägg).

Stor datamängd behöver inte betyda höga kostnader

Har du behov av sända stora mängder data kan tjänsten köpas med abonnemangsformen ”Fast pris” vilket innebär att du betalar en fast kostnad inom Sverige och inte riskerar att kostnaderna springer iväg när du till exempel har en kamera inkopplad. För mer information, se Multicom Mobiflex

Larmsändaren Tor IIG

Tjänsten fungerar med larmsändaren Tor II med GPS (Tor IIG).

Den har 8 digitala ingångar och möjlighet till övervakning av batterispänning, överföring av position, löpande och vid larm.

Mer information om larmsändare Tor II hittar du här

Copyright 2016 AddSecure
Multicom Security AB, en del av AddSecure Group| Telefonvägen 30, 126 26 Hägersten | Tel: 08 685 15 00 | Kundsupport: 020 32 20 00 | info@addsecure.se