Multicom Go!
- Intelligenta tjänstepaket som gör larmöverföring både säkert och enkelt!

I över 30 år har vi arbetat med överföring av kritisk information och har under den tiden utvecklat marknadens främsta tjänster inom området. Idag kan vi erbjuda den i särklass tryggaste larmförbindelsen, Multicom Online, såväl som andra IP-baserade förbindelser med dubbla övervakade kommunikationsvägar och klartextalarmering. Detta ger ett intelligentare larmsystem som möjliggör fjärråtkomst, samt larminformation till larmmottagaren som lättare kan sätta in rätt åtgärd.

Vi har alltid tänkt på säkerheten och slutanvändarens bästa, det gör vi fortfarande, och vill även se till det bästa för dig som säljer och installerar våra tjänster. Efter att ha genomlyst hela flödet av våra tjänster och de steg som ska utföras för att få larmförbindelsen att gå från kundens anläggning till larmmottagarna har vi tagit fram konceptet Multicom Go! med snabba och smidiga larmöverföringspaket där både tjänst och sändare ingår.

Ökad säkerhet med larmklasskrav i fokus

Vanligtvis definieras larmöverföringstjänster enligt vilken typ av förbindelse som används för kommunikationen, koppar-, IP- eller trådlös förbindelse. Vid dubbla förbindelser anges den ena som primär kommunikationsväg och den andra som sekundär. För att göra det enkelt för kund att hitta rätt tjänst, och för att kunna leverera maximal trygghet, har tjänsterna som ingår i Multicom Go! anpassats och utvecklats utifrån SSFs larmklasser 1 och 2. Dessutom anpassar sig tjänsterna utefter rådande förutsättningar och kommer därmed med dubbla primärvägar. Finns det exempelvis endast möjlighet till trådlös kommunikation på anläggningen, eller om IP-förbindelse bryts, justeras tjänsten automatiskt för att uppfylla den aktuella larmklassens krav.

Enkel och snabb hantering

Multicom Go!-tjänsterna köps enklast direkt hos närmsta Ahlsell-, Copiax-, Elektroskandia-, Selga-, Solar- eller Storelgrossist. Larmsändarna levereras förkonfigurerade vilket gör att det enda som behövs göras för att tjänsten ska komma i kontakt med larmmottagaren är att registrera kund- och anläggningsuppgifter. Inkomna registreringar hanteras omgående med löfte om klarrapport inom 30 minuter*. Tillsammans med lättmonterad larmsändare och DAPP - vår mobila driftsättningsapplikation - blir även installationsjobbet på plats enkelt och snabbt.

Multicom Go! Small

Larmsändaren Balder
Slimmad för effektivare och snabbare installationer

Övervakad larmöverföringstjänst med dubbel el. enkel kommunikationsväg
Alltid godkänd för larmklass 1

Expresshantering
Tjänst i kontakt med larmmottagaren inom 30 minuter från registrering

Multicom Live
Full kontroll på dina larmaktiviteter

Multicom Go! Medium

Larmsändaren Balder
Slimmad för effektivare och snabbare installationer

Övervakad larmöverföringstjänst med dubbel el. enkel kommunikationsväg
Alltid godkänd för larmklass 2

Expresshantering
Tjänst i kontakt med larmmottagaren inom 30 minuter från registrering

Multicom Live
Full kontroll på dina larmaktiviteter

Copyright 2016 AddSecure
Multicom Security AB, en del av AddSecure Group| Telefonvägen 30, 126 26 Hägersten | Tel: 08 685 15 00 | Kundsupport: 020 32 20 00 | info@addsecure.se