DAPP - Installation och driftsättning enkelt och snabbt på egen hand

Med DAPP kan du som installatör snabbt och enkelt installera och få igång larmsändaren och larmtjänsten som kunden beställt. Med appen kontrollerar du steg för steg status på förbindelser, signalstyrka, larmingångar etc. för att sedan klarrapportera för begäran om driftsättning.

Som installatör av Multicom Security-larmsändare kan du ladda ned DAPP och använda som stöd vid installationen. Efter att du registrerat applikationen med dina ÅF-uppgifter kan du använda DAPP direkt.

Genom att ange det aktuella objektnumret och identiteten på larmsändaren kopplar applikationen upp sig mot larmsändaren för att läsa av status på sändaren och larmtjänsten. När installationen är klar och alla funktioner kontrollerade skickar du begäran om driftsättning av anläggningen. När driftsättningen är utförd går det inte att koppla upp sig mot larmsändaren. Detta för att helt förhindra åtkomst till driftsatta anläggningar.

I DAPP finns även de installations och driftsättningsdokument tillgängliga som du kan tänkas behöva ha.

DAPP finns för Android och iPhone/iOS 6.0.2 eller senare och kommer löpande att utvecklas och uppdateras, både gällande funktioner men även för ytterligare operativsystem och mobiltelefoner.

Vi sätter stort värde på dina åsikter och du kan skicka förbättrings förslag direkt från DAPP.

Fyll i formuläret nedan och få länk för att ladda ned applikationen skickad till dig per e-post. Observera att du ej kan ladda ned och installera från din dator - endast från en mobiltelefon med android eller iOS (iPhone).

Multicom Security DAPP

Jag godkänner, genom att fylla i och registrera mig, att angiven information kommer att sparas i en databas av Multicom Security AB. Databasen är endast avsedd att användas för användarregister samt ev. utskick av information gällande DAPP. Uppgifterna kommer inte att lämnas ut till tredje part.

Copyright 2016 AddSecure
Multicom Security AB, en del av AddSecure Group| Telefonvägen 30, 126 26 Hägersten | Tel: 08 685 15 00 | Kundsupport: 020 32 20 00 | info@addsecure.se