Anmäl intresse!

Anmäl ditt intresse för kommande utbildningar genom att skicka ett e-post till
din reginala säljare

Säkerhetsutbildning

För att säkra att våra gemensamma kunder får rätt tjänst och att försäljning samt installation fungerar så bra som möjligt har vi en utbildning på cirka fyra timmar som du som partner kan gå.

Utbildningen är kostnadsfri och arrangeras några gånger per år. Framförallt hålls den i Stockholm, Göteborg och Lund med finns önskemål kan vi komma till er och ha en privat utbildning med flera från samma företag. Vi kan även skräddarsy utbildningar efter just era behov.

Utbildningen innefattar:

Kundfördelar

Vi går igenom vad som skiljer våra tjänster & produkter från andra. Ger er säljargument och går igenom varför ni ska sälja Sveriges säkraste larmöverföring från Multicom Security.

Beställning

Vi visar hur lätt det är att beställa via vår superenkla Beställningsguide. Gör en egen mall och slipp upprepa samma information flera gånger!

Installation & driftsättning

Vi går igen den enkla installationen och hur driftsättning sker. Allt för att arbetet hos kund skall gå så enkelt och smidigt som möjligt.

Anmäl dig till Multicom Securitys säkerhetsutbildning!
Copyright 2016 AddSecure
Multicom Security AB, en del av AddSecure Group| Telefonvägen 30, 126 26 Hägersten | Tel: 08 685 15 00 | Kundsupport: 020 32 20 00 | info@addsecure.se